Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιταλία – Κορωνοϊός: Μείωση των κρουσμάτων και των νεκρών, αλλά ο συναγερμός δεν λήγει

Ιταλία – Κορωνοϊός: Μείωση των κρουσμάτων και των νεκρών, αλλά ο συναγερμός δεν λήγει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 234.998. Οι νεκροί έφτασαν τους 33.899. Παράλληλα, 165.837 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 234.801 και είχαν χάσει την ζωή τους 33.846 άνθρωποι ενώ 165.078 είχαν θεραπευθεί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 53 άνθρωποι και καταγράφηκαν 197 νέα κρούσματα.

759 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Στο μεταξύ, 287 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 4.864 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Για 30.111 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Σε σχέση με χθες τα κρούσματα παρουσιάζουν πτώση: νόσησαν 73 λιγότεροι άνθρωποι.

Απεβίωσαν 19 λιγότεροι ασθενείς, ενώ οι θεραπευμένοι μειώθηκαν κατά 538.

Tα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό ότι στην περιφέρεια Βένετο το τελευταίο εικοσιτετράωρο δεν καταγράφηκε κανένας νεκρός αλλά ούτε και νέα κρούσματα.

Και στην περιφέρεια της Λομβαρδίας, τόσο ο αριθμός των θανάτων, όσο και των νέων περιστατικών, παρουσιάζει μείωση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ντομένικο Αρκούρι, πάντως, ο Ιταλός επίτροπος αρμόδιος για την διαχείριση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που προκάλεσε ο κορωνοϊός, δήλωσε ότι «δεν πρέπει να νομίζουμε ότι ο συναγερμός έχει λήξει, διότι αυτό θα συμβεί μόνον όταν ανακαλυφθεί το εμβόλιο και μπορέσει να παραχθεί σε ικανοποιητική ποσότητα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Εξαντλήθηκαν σε τρεις ημέρες 10.000 προφυλακτικά από τους αθλητές στην Κορτίνα

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

«Εχθροί της Ιταλίας»: Η Μελόνι καταδικάζει τις βίαιες διαδηλώσεις κατά των Ολυμπιακών Αγώνων

Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr