ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Τι είναι ο χανταϊός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους σε κρουαζιερόπλοιο
ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), υποστράτηγος Άχμεντ αλ Μισμάρι, δήλωσε ότι οι δυνάμεις της ισλαμιστικής κυβέρνησης της Τρίπολης υποχώρησαν 90 χλμ. δυτικά της Σύρτης.
Υπενθυμίζεται ότι, οι ισλαμιστικές πολιτοφυλακές της Τρίπολης και οι Σύροι τζιχαντιστές μισθοφόροι του Ερντογάν εξαπέλυσαν την Τετάρτη, μετά τα μεσάνυχτα, μεγάλη νυχτερινή επίθεση στη Σύρτη, η οποία και αποκρούστηκε.
Πολεμικά αεροσκάφη του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) πραγματοποίησαν πέντε εξόδους δυτικά της Σύρτης, πραγματοποιώντας επιτυχείς αεροπορικές επιδρομές κατά των ισλαμιστών της Τρίπολης.
Οι δύο έξοδοι ήταν αναγνωριστικές, όπως διευκρίνισε ο κ. Μισμάρι, στην περιοχή της Σέμπχα, νότια της Σύρτης, όπου δεν παρατηρήθηκε κάποια μη κανονική κινητικότητα, ενώ δυτικά της Σύρτης διαπιστώθηκε ότι οι ισλαμιστές υποχώρησαν σε βάθος 90 χιλιομέτρων.























































