Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το αμαρτωλό παρελθόν της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν – Ποια είναι η Ρι Σολ Γιου

Το αμαρτωλό παρελθόν της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν – Ποια είναι η Ρι Σολ Γιου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν,

Ένα γραφείο συνδέσμου με τη Σεούλ ανατίναξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στα σύνορα με τη Νότια Κορέα για να εκδικηθεί όσους διένειμαν φυλλάδια με επεξεργασμένες φωτογραφίες της συζύγου του που την απεικόνιζαν με προσβλητικό και χυδαίο τρόπο.

Παρ’ όλο που σπάνια βλέπουμε τη Ρι Σολ Γιου στο πλευρό του συζύγου της, εκείνος δείχνει μεγάλη ευαισθησία σε ό,τι αφορά την οικογένειά του.

Λίγα είναι γνωστά για την Πρώτη Κυρία της Βορείου Κορέας, αλλά πηγές εκτός της χώρας εικάζουν περισσότερα για το παρελθόν της.

Σύμφωνα με το BBC, φήμες που επικαλούνται έναν αναλυτή, ο οποίος είχε μιλήσει στους Korea Times της Νοτίου Κορέας, θέλουν τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ιλ, να επέβαλε αυτόν τον γάμο του γιου του αφού υπέστη εγκεφαλικό το 2008.

Το ζευγάρι φέρεται να παντρεύτηκε το 2009.

Το 2012 η Ρι εμφανίστηκε αρκετές φορές δημοσίως, στο πλευρό του συζύγου της προκαλώντας πολλές εικασίες για το ποια μπορεί να είναι.

Αρμόδιοι των πληροφοριών της Νοτίου Κορέας λανθασμένα την ταυτοποίησαν ως τη Χιον Σονγκ Γουολ, πρώην τραγουδίστρια συγκροτήματος, πολύ δημοφιλούς στη Βόρεια Κορέα, Electronic Ensemble.

Ωστόσο, στις 25 Ιουλίου 2012, τα κρατικά ΜΜΕ της Νοτίου Κορέας ανακοίνωσαν ότι ήταν η σύζυγος του Κιμ, τονίζοντας πως είναι «η σύζυγός του, η σύντροφος Ρι Σολ Γιου».

Η ανακοίνωση του γάμου σηματοδότησε την αλλαγή από τον πατέρα του Κιμ, Κιμ Γιονγκ Ιλ που ποτέ δεν παρουσίαζε δημοσίως τις συζύγους τους.

Τον Ιούλιο του 2012 σε ένα γκαλά στη Βόρεια Κορέα, η Ρι εμφανίστηκε με ένα κομψό μαύρο κοστούμι τύπου Chanel, κάτι που θεωρήθηκε εντελώς ασυνήθιστο για τις γυναίκες της χώρας της.

Μαζί με άλλες πρόσφατες αλλαγές, όπως η απόλυση κορυφαίου στρατηγού που ακολουθούσε σκληρή γραμμή, ο γάμος του Κιμ Γιονγκ Ουν θεωρήθηκε από τους αναλυτές η συνέχεια είτε μίας πολιτικής αλλαγής ή μία επιθετική προπαγάνδα ή και τα δύο.

Από το 2012 έως το 2014 η Ρι εμφανιζόταν στα βορειοκορεατικά Μέσα συνοδεύοντας τον σύζυγό της σε εκδηλώσεις αλλά μετά σπανίως τη βλέπαμε.

Το 2015, το 2016 και το 2017 πέρασαν μεγάλοι περίοδοι απουσίας από τη δημόσια ζωή για τη Ρι.

Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών της Νοτίου Κορέας ανέφεραν ότι η Ρι γέννησε τρίτο παιδί, άγνωστου φύλου τον Φεβρουάριο του 2017.

Το 2018 ανέλαβε διπλωματικό ρόλο καθώς τον Μάρτιο επισκέφθηκε την Κίνα μαζί με τον Κιμ και συναντήθηκε με τον Τζι Ζινπίνγκ και τη σύζυγό του Πενγκ Λιγουάν.

Τον Απρίλιο του 2018 αναβαθμίστηκε ο τίτλος της σε αξιοσέβαστη Πρώτη Κυρία από σύντροφος, μία ανακοίνωση που έκανε η γνωστή εθνική παρουσιάστρια της χώρας που είναι εκείνη η οποία πάντα ανακοινώνει τα σημαντικά γεγονότα.

Η Ρι συμμετείχε στη σύνοδο με τη Νότια Κορέα και συναντήθηκε με την Πρώτη Κυρία της χώρας Κιμ Τζονγκ σουκ για πρώτη φορά.

Η Ρι βοήθησε επίσης στο να φιλοξενηθεί η επίσκεψη του Τζινπίνγκ με τη Λιγουάν στη Βόρεια Κορέα τον Ιούνιο του 2019.

Η Ρι Σολ Γιου μάλλον γεννήθηκε ανάμεσα στο 1985-1989.

Κάποιοι αναλυτές λένε πως είναι βέβαιοι ότι ακόμη και το όνομά της είναι ψευδώνυμο.

Η οικογένειά της εικάζεται πως ανήκει στην πολιτική ελίτ της χώρας.

Η μητέρα της είναι διευθύντρια σε γυναικολογική κλινική και ο πατέρας της καθηγητής.

Η ίδια λέγεται ότι σπούδασε στην Κίνα φωνητικά.

Φήμες λένε ότι σχετιζόταν με τον Ρι Πιον τσολ πρώην στρατηγό της πολεμικής αεροπορίας και στενό σύμβουλο του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Κάποιοι σχολιαστές αναφέρουν ότι η Ρι ήταν τραγουδίστρια στην ορχήστρα Ουνχασού που έδωσε πολλές παραστάσεις στο εξωτερικό.

Νορειοκορεάτες αρμόδιοι σημειώνεται πως προσπαθούν να διαγράψουν το παρελθόν της ως τραγουδίστρια και διασκεδάστρια κατάσχοντας δημοφιλή λαθραία CD των ερμηνειών της, όπως είναι το τραγούδι της «Sobaeksu».

Φημολογείται ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κιμ Ιλ Σουνγκ, επιδιώκοντας να πάρει διδακτορικό στην επιστήμη.

Η Ρι αναφέρεται ότι επισκέφτηκε τη Νότια Κορέα το 2005 ως μέλος ομάδας μαζορετών στη διάρκεια των ασιατικών εθνικών πρωταθλημάτων.

Λέγεται ότι ήταν μία από τις 90 μαζορέτες που ζητωκραύγασαν «είμαστε ένα» και είπε σε έναν καθηγητή ενώ ήταν στο ταξίδι «θέλουμε να πάρουμε μαθήματα από καθηγητές της Νότιας Κορέας αφού ενωθούμε».

Μετά τον γάμο με τον Κιμ το 2009, η Ρι απέκτησε μαζί του ένα παιδί το 2010, ενώ πηγές ανέφεραν ότι είναι αγόρι.

Τον Δεκέμβριο του 2012 νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν για εγκυμοσύνη, αν και οι Βορειοκορεάτες αξιωματούχοι δεν σχολίασαν.

Τον Μάρτιο του 2013 ο αστέρας του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν επισκέφθηκε τη χώρα και τον φίλο του ηγέτη του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.

Στην επιστροφή δήλωσε στη βρετανική Sun ότι η Ρι μόλις είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι.

Στον Guardian τον Σεπτέμβριο του 2013 είπε ότι το παιδί του ζευγαριού, ένα κορίτσι ονομάστηκε Κιμ Γιου Αε.

Πρόσθεσε ότι «ο Κιμ έχει όμορφη οικογένεια» και πως «είναι καλός μπαμπάς».

Τον Απρίλιο του 2018 αναβαθμίστηκε ο τίτλος της σε αξιοσέβαστη Πρώτη Κυρία, σημαντική τιμή και η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ο τίτλος από το 1974.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολεμικές ασκήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν – Σχέδια απάντησης στα στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ-Νότιας Κορέας

Η Βόρεια Κορέα παράγει και στέλνει τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών στον Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δώρο στον Κιμ Γιονγκ Ουν ένα αυτοκίνητο

Οι Ρώσοι ενθαρρύνονται να κάνουν διακοπές στη Βόρεια Κορέα – Εφιάλτης η Ρωσία το 2024

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μάλλον έχει γενέθλια και μάλλον έγινε 40αρης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr