ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία σκοπεύει να επεκτείνει τη στρατιωτική της παρουσία μετά τη Λιβύη στο Τσαντ, στη Σενεγάλη, στην Κένυα, στη βόρεια Σομαλία.
Να σημειωθεί ότι, στη νότια Σομαλία έχει ήδη στρατιωτική βάση, στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου.
Αυτά είπε, μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό εθνικής μετάδοσης, ο Τζεμ Κουτζούκ, ένας από τους προπαγανδιστές του καθεστώτος Ερντογάν.
Ο ίδιος είπε ότι η Τουρκία θα κάνει ό,τι και η Αμερική, που έχει στρατιωτική παρουσία σε 160 χώρες.
Η όρεξη των ισλαμιστών της Άγκυρας έχει «ανοίξει», επειδή κανείς δεν τους «μαζεύει».
Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι η αλαζονεία και αμετροέπεια του Ερντογάν, είναι οι σχεδιασμοί της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Να προσθέσουμε εδώ ότι, σύμφωνα με μιντιακούς ακτιβιστές, ο ισλαμιστής Τουρκολίβυος Φαγιέζ αλ Σαράτζ της Τρίπολης παρέδωσε με συμφωνία το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αλ Ουατίγια της Λιβύης στην Τουρκία, για να μετατραπεί σε τουρκική αεροπορική βάση και επιπλέον χορήγησε «διπλωματική ασυλία» σε όλο το τουρκικό στρατιωτικό προσωπικό που βρίσκεται στη Λιβύη.
#Turkey eyes to expand into #Chad, #Senegal #Kenya, merging its military presence in #Libya on the north to #Somalia in the south where it also has a base.
President @RTErdogan propagandist Cem Kucuk explains grand ambitions of his boss for #Africa in a national TV network. pic.twitter.com/bedRNf7PpR
— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) July 4, 2020























































