ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αραβικός Σύνδεσμος απορρίπτει τις «παράνομες τουρκικές παρεμβάσεις» στις εσωτερικές υποθέσεις των αραβικών χωρών, ιδίως στο Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού, Άχμεντ Αμπούλ Γκάιτ.
Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου προειδοποίησε ότι οι ενέργειες της Άγκυρας απειλούν ολόκληρη την αραβική εθνική ασφάλεια.
«Ο Αραβικός Σύνδεσμος απορρίπτει κάθε περιφερειακή παρέμβαση που απειλεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα των αραβικών χωρών», ανέφερε ο κ. Γκάιτ.
Σημειώνεται ότι στις 23 Ιουνίου, ο Αραβικός Σύνδεσμος πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, για να συζητήσει τις εξελίξεις στη Λιβύη, και εξέδωσε ψήφισμα 14 άρθρων, στο οποίο τόνισε «την ανάγκη αποκατάστασης του Λιβυκού κράτους και τον ρόλο των θεσμών του στην εξυπηρέτηση του λιβυκού λαού μακριά από ξένες επεμβάσεις».























































