ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Σοφία, Μαχμούντ Αμπάς, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια»
Η Ουζάι Μπουλούτ μιλά στην Κηφισιά με θέμα: Τουρκοποίηση και εξισλαμισμός του Πόντου μετά τη γενοκτονία
Οι Μουσουλμάνοι του Τέξας διεκδικούν πολιτική παρουσία
Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση
Στην Τουρκία 31,2% η ανεργία - Μία μεγάλη τουρκική οικονομική φούσκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και συνεχάρη τον τουρκικό λαό σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή, μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Sabah.
Στη συνομιλία του με τον Ερντογάν, ο Αμπάς χαιρέτισε την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την εικονική Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης σε τζαμί, ανέφερε η Διεύθυνση Επικοινωνιών της Τουρκίας.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος Ερντογάν επανέλαβε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να συνεχίσει να υποστηρίζει την παλαιστινιακή υπόθεση, ανέφερε η δήλωση.
Με τη θέση αυτή η Παλαιστινιακή Αρχή έθεσε και επισήμως «τέλος» στη λεγόμενη ελληνοπαλαιστινιακή φιλία.























































