ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία μείωσε τους μισθούς των τζιχαντιστών μισθοφόρων που έχει μεταφέρει στη Λιβύη, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Αρχικά η Τουρκία είχε υποσχεθεί μηνιαίους μισθούς από 1.500 έως 2.000 δολάρια, ωστόσο, υπέστησαν γενναίο «κούρεμα» και έπεσαν στα 600 δολάρια.
Το Συριακό Παρατηρητήριο μετέδωσε επίσης ότι τις τελευταίες 10 ημέρες 1.200 Σύροι τζιχαντιστές επέστρεψαν από τη Λιβύη στη Συρία.
Από τις αρχές του έτους η Τουρκία μετέφερε συνολικά στη Λιβύη 18.000 Σύρους μισθοφόρους, συμπεριλαμβανομένων 350 ανήλικων.
Από αυτούς, 7.100 ολοκλήρωσαν τη «θητεία» τους στη Λιβύη, έληξαν δηλαδή τα συμβόλαιά τους και επέστρεψαν στη Συρία.
Στη Λιβύη υπολογίζεται ότι παραμένουν περίπου 10.000 ξένοι τζιχαντιστές, που μετέφερε η Τουρκία, από τους οποίους οι 2.500 είναι Τυνήσιοι.
Πρόκειται για Τυνήσιους που πολεμούσαν στη Συρία, μέλη στο Ισλαμικό Κράτος ή στη συριακή Αλ Κάιντα και η Τουρκία τους μετέφερε τους προηγούμενους μήνες στη Λιβύη, η οποία συνορεύει με την πατρίδα τους.























































