ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ρωσικής καταγωγής αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία έχουν απελευθερώσει μέχρι στιγμής 648 Ουκανούς αιχμαλώτους πολέμου, δήλωσε την Τρίτη ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της Ουκρανίας Αντρίι Λισένκο.
Η απελευθέρωση έγινε σύμφωνα με τους όρους της εκεχειρίας που συμφωνήθηκε την Παρασκευή μεταξύ ανταρτών και κυβερνητικών. Ο Λισένσκο πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του αναμένει να απελευθερωθούν ακόμα 500 Ουκρανοί αιχμάλωτοι. Ωστόσο, απέφυγε να πει πόσους αιχμαλώτους αντάρτες και αυτονομιστές θα ελευθερώσει με τη σειρά της η κυβέρνηση του Κιέβου.
Ο αριθμός των 648 που ανακοινώθηκε σήμερα προκάλεσε σύγχυση, διότι τη Δευτέρα ο Πέτρο Ποροσένκο -ο Πρόεδρος της Ουκρανίας- είχε πει ότι είχαν απελευθερωθεί περίπου 1.200 Ουκρανοί αιχμάλωτοι. Στις έτσι κι αλλιώς κακές σχέσεις των Ουκρανών αξιωματούχων με τα νούμερα, ο Λισένσκο έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι ο Πρόεδρος με τον αριθμό 1.200 αναφερόταν γενικότερα σε Ουκρανούς που αιχμαλωτίστηκαν από τους αντάρτες και… ό,τι να ΄ναι.
Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι μέχρι στιγμής οι Ουκρανοί δεν έχουν απελευθερώσει ρωσικής καταγωγής Ουκρανούς πολίτες που πιάστηκαν αιχμάλωτοι για την αυτονομιστική τους δράση.























































