ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν εκ νέου στο Ιράν - «Μας περνούν για κορόιδα»
Ερντογάν: «Η ασφάλεια της Τουρκίας δεν ξεκινά από το Χατάι, αλλά από το Χαλέπι, τη Δαμασκό και τη Βηρυτό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ηνωμένα Έθνη και Γερμανία σχεδιάζουν νέα Διάσκεψη -τηλεδιάσκεψη για την ακρίβεια- για τη Λιβύη στις 5 Οκτωβρίου, γράφει στο Twitter ο δημοσιογράφος Μετέ Σοχτάογλου.
Και αυτή τη φορά, σύμφωνα με την ανάρτηση του δημοσιογράφου, η Ελλάδα εξαιρείται από τις συζητήσεις για το λιβυκό ζήτημα.
Οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη για τη Λιβύη, με υπουργούς Εξωτερικών και αντιπροσώπους, θα είναι:
Γερμανία, Ηνωμένα Έθνη, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Κίνα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κονγκό, Ιταλία, Αίγυπτος, Αλγερία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Αφρικανική Ένωση, Αραβικός Σύνδεσμος.
Η κυρία Μέρκελ αποκλείει για μια ακόμη φορά την Ελλάδα από τη Λιβύη, την ίδια ώρα που μας πιέζει για συνθηκολόγηση με την Τουρκία.
























































