ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού - Της έκοψε το αυτί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, ώστε να μην αναγκασθεί η χώρα να εφαρμόσει ευρείας κλίμακας περιοριστικά μέτρα που θα πλήξουν την οικονομία και θα είναι επιβαρυντικά για όλους, όπως έγινε την άνοιξη.
Το αποτέλεσμα των κοινών προσπαθειών για την καταπολέμηση του κορωνοϊού εξαρτάται απ’ τον καθένα, «ώστε να μην χρειασθεί να προσφύγουμε στην ευαίσθητη για την οικονομία και επιβαρυντική για το σύνολο ευρείας κλίμακας πρακτική των περιοριστικών μέτρων» είπε.
Οι πολίτες δεν πρέπει να σταματήσουν να προσέχουν, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, ζητώντας τους να είναι προσεκτικοί, καθώς όπως είπε «οι κίνδυνοι παραμένουν», όπως και να τηρούν τις συστάσεις των γιατρών και των ειδικών για να προστατεύουν την Υγεία τους.























































