ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Σε νευρικό κλονισμό ο Ερντογάν από τη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ - Τρομοκρατημένος λέει μπούρδες
Νίκος Δένδιας: Η Θράκη είναι μια περιοχή με τεράστια γεωπολιτική σημασία - 1.000 drones τον μήνα θα κατασκευάζει το 316
CNN: Ο Ζελένσκι προσφέρει και εδαφικές παραχωρήσεις για την ειρήνη – Η μπάλα στο γήπεδο του Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αύξησε τον μισθό του για το 2021 κατά περισσότερο από 8 τοις εκατό, σε 88.000 λίρες (11.275 δολάρια) το μήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Birgü.
Η αύξηση του Τούρκου Προέδρου – 6,750 λίρες (863 $) – ισοδυναμεί με τρεις κατώτατους μισθούς στην Τουρκία, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Κεντρικής Διοίκησης του 2021 που υπέβαλε στο κοινοβούλιο το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Επιπλέον, ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει συνολική αύξηση 886 εκατομμυρίων λιρών για τον προϋπολογισμό της τουρκικής Προεδρίας, αυξάνοντας το συνολικό ποσό για το γραφείο σε 4,39 δισεκατομμύρια λίρες – ή 480 εκατομμύρια ευρώ για ένα χρόνο!
Οι προεδρικές δαπάνες από τότε που ανέλαβε ο Ερντογάν το 2014 αυξήθηκαν κατά 550 τοις εκατό, ξεπερνώντας τα 3,5 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες (651 εκατομμύρια δολάρια) το 2018, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Οικονομικών.
Οι ημερήσιες δαπάνες του συγκροτήματος της προεδρικής κατοικίας – του παλατιού του Ερντογάν – ανήλθαν σε περίπου 10 εκατομμύρια λίρες (1,08 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2011.






















































