ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μας εμπαίζει η Μέρκελ: Δηλώνει δυσαρεστημένη για τoν Ερντογάν, αλλά κωλυσιεργεί

Μας εμπαίζει η Μέρκελ: Δηλώνει δυσαρεστημένη για τoν Ερντογάν, αλλά κωλυσιεργεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προφανώς η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ εμπαίζει την Ελλάδα, καθώς ενώ δηλώνει δυσαρεστημένη για την στάση που επιδεικνύει η Τουρκία, κωλυσιεργεί και δεν πράττει απολύτως τίποτα παραπέμποντας το πρόβλημα να συζητηθεί τον Δεκέμβριο.

«Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που όλοι ευχόμασταν», είπε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους μετά την τηλεδιάσκεψη των ηγετών της ΕΕ.

Ωστόσο, όπως δήλωσε την Πέμπτη το βράδυ η κυρία Μέρκελ, οι ηγέτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν την επιδίωξη της Τουρκίας για εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου – Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr