Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγνωστη ασθένεια στην Ινδία έστειλε εκατοντάδες ανθρώπους στο νοσοκομείο

Άγνωστη ασθένεια στην Ινδία έστειλε εκατοντάδες ανθρώπους στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ,

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και περισσότεροι από 400 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία στη νότια Ινδία λόγω μιας… άγνωστης λοίμωξης που έχει προκαλέσει σε πολλούς απώλεια των αισθήσεων, έχοντας παρουσιάσει σπασμούς και ναυτία, έγινε γνωστό από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Υγείας.

Η κυβέρνηση και οι υγειονομικές Αρχές στο κρατίδιο Άντρα Πραντές, στη νότια Ινδία, ανέφεραν πως περισσότεροι από 200 άνθρωποι πήραν εξιτήριο το Σαββατοκύριακο και πως έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της Covid-19.

«Τα αίτια της έξαρσης δεν είναι ακόμη γνωστά», επισήμανε η τοπική κυβέρνηση σε μια ανακοίνωση, προσθέτοντας πως άνθρωποι κάθε ηλικίας φαίνεται πως είναι επιρρεπείς στη μόλυνση.

Την ίδια ώρα, το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας γνωστοποίησε σήμερα ότι θα στείλει μια ομάδα τριών ιατρών ειδικών για να ερευνήσουν τη λοίμωξη, από την οποία έχουν προσβληθεί περισσότερα από 300 παιδιά.

«Τα παιδιά, σύμφωνα με αναφορές, υποφέρουν από ζαλάδα, λιποθυμικά επεισόδια, πονοκέφαλο και εμετό», σημειώνει το υπουργείο, προσθέτοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα από πόρτα σε πόρτα.

Το υπουργείο Υγείας στο Άντρα Πραντές ενημερώθηκε για το πρώτο περιστατικό το Σαββατοκύριακο, μετά τον θάνατο ενός 45χρονου, δήλωσε η Γκίτα Πρασαντίνι, διευθύντρια δημόσιας Υγείας του κρατιδίου..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε για συμμαχία Ελλάδας-Αρμενίας-Ινδίας και Γαλλίας

Έφαγε 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες επειδή πίστευε ότι ο ψευδάργυρος βοηθάει στο μπόντι μπίλντινγκ

Η ρωσική ενέργεια είναι πολύ φθηνή ώστε να αντισταθούν ορισμένες χώρες

Ο Μητσοτάκης στην Ινδία την Τετάρτη – Γεραπετρίτης-Τζαϊσχανάκαρ: Ελλάδα-Ινδία συμμαχία από Μεσόγειο έως Ινδίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr