ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ρόλος του Ισραήλ στη διάσωση του Αμερικανού ιπτάμενου στο Ιράν
Η Χαμιντέ Σολεϊμανί Αφσάρ ζούσε στο Λος Άντζελες πριν από τη σύλληψή της από τις αμερικανικές Αρχές
«Διαζύγιο» Καρυστιανού-Γρατσία - Την παρέσυρε, λένε, ακροδεξιά και την... «έκαψε»
Το ραδιενεργό νέφος «θα αφανίσει τη ζωή» στις χώρες του Κόλπου, προειδοποιεί ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών
Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα γ@μημένα Στενά, τρελοί μπάστ@ρδοι, αλλιώς θα ζήσετε στην Κόλαση - ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ! Δόξα τω Αλλάχ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
To 80% των Τούρκων υποστηρίζει την Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της τουρκικής προεδρίας, όπως γράφει η εφημερίδα Χουριέτ .
Οι ίδιες πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι σύμφωνα με δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της αρμόδιας Διεύθυνσης για θέματα ΕΕ της Τουρκικής Προεδρίας, θα ξεκινήσει μια διαδικασία το επόμενο έτος, η οποία θα προκαλέσει ‘μεγαλύτερο ενθουσιασμό’ για την ένταξη στην ΕΕ.
Η Χουριέτ γράφει ότι περίπου 10 χιλιάδες άτομα, συμμετείχαν στην εν λόγω δημοσκόπηση, και ερωτήθηκαν: «Πιστεύετε ότι η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ είναι κάτι καλό;
Την υποστηρίζετε;», με το 80% να δηλώνει ότι η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα ήταν κάτι καλό και ότι την υποστηρίζουν.























































