Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερντογάν: «Θα θέλαμε καλύτερες σχέσεις με το Ισραήλ» αλλά του φταίνε «άνθρωποι σε ανώτερο επίπεδο»

Ερντογάν: «Θα θέλαμε καλύτερες σχέσεις με το Ισραήλ» αλλά του φταίνε «άνθρωποι σε ανώτερο επίπεδο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Παρασκευή ότι η Τουρκία θα ήθελε να είχε καλύτερες σχέσεις με το Ισραήλ, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες σε επίπεδο των υπηρεσιών πληροφοριών συνεχίζονται μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι σχέσεις των δύο χωρών επιδεινώθηκαν τα τελευταία χρόνια, παρά τις δυνατές εμπορικές τους σχέσεις, ενώ απέλασαν εκατέρωθεν τους πρεσβευτές τους, το 2018.

Η Άγκυρα έχει επανειλημμένα καταδικάσει την κατοχή της Δυτικής Όχθης από το Ισραήλ, αλλά και τη μεταχείριση των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς.

«Έχουμε ζητήματα με τους ανθρώπους σε ανώτερο επίπεδο» δήλωσε ο Ερντογάν στους δημοσιογράφους μετά τις προσευχές της Παρασκευής, στην Κωνσταντινούπολη.

«Αν δεν υπήρχαν ζητήματα σε υψηλό επίπεδο, οι σχέσεις μας θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικές» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές του Ισραήλ απέναντι για το ζήτημα της Παλαιστίνης είναι «απαράδεκτες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr