Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί είναι τόσο ήρεμοι οι όμηροι του Ισλαμικού Κράτους πριν αποκεφαλιστούν

Γιατί είναι τόσο ήρεμοι οι όμηροι του Ισλαμικού Κράτους πριν αποκεφαλιστούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το πόσο ήρεμοι είναι οι απαχθέντες από το Ισλαμικό Κράτος λίγα δευτερόλεπτα πριν αποκεφαλιστούν από τον τζιχαντιστή Τζον. Στα φρικιαστικά βίντεο που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου οι Τζέιμς Φόλεϊ, Στίβεν Σότλοφ και Ντέιβιντ Χέινς εμφανίζονται εντελώς νηφάλιοι μιλώντας μπροστά στην κάμερα, λίγο πριν ο Βρετανός φανατικός ισλαμιστής τους πριονίσει το κεφάλι.

Την απάντηση έρχεται να δώσει ένας πρώην όμηρος του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος πλέον ζει ελεύθερος. Πρόκειται για τον Γάλλο δημοσιογράφο Didier Francois, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι Europe 1, ισχυρίστηκε ότι και τα τρία θύματα του «Τζον» ήταν ήρεμα, απλά γιατί δεν γνώριζαν ότι όντως θα πεθάνουν.

Εξηγώντας ο Francois τόνισε ότι οι όμηροι του Ισλαμικού Κράτους υπόκεινται σε τόσο πολλές εικονικές εκτελέσεις και βασανιστήρια, που είναι εξαιρετικά πιθανό να πίστευαν ότι πρόκειται για ένα ακόμη τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία

Το Ισραήλ πλήττει το καθεστώς Αλ-Σαράα στη Συρία

Το Ισραήλ βομβάρδισε τους τζιχαντιστές της Δαμασκού επειδή επιτέθηκαν στους Δρούζους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr