ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίγυπτος και Κατάρ συμφώνησαν να αποκαταστήσουν τις διπλωματικές τους σχέσεις σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Συνόδου Κορυφής της Αλ Ούλα στη Σαουδική Αραβία στις αρχές του μήνα, δήλωσε το αιγυπτιακό υπουργείο Εξωτερικών την Τετάρτη.
«Η Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου και το κράτος του Κατάρ αντάλλαξαν, σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2021, δύο επίσημα μνημόνια, δυνάμει των οποίων οι δύο χώρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διπλωματικές τους σχέσεις», αναφέρει δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Η Αίγυπτος άνοιξε ξανά τον εναέριο χώρο της στις πτήσεις του Κατάρ στις 12 Ιανουαρίου.
Οι Άραβες ηγέτες του Κόλπου υπέγραψαν συμφωνία στην Αλ Ούλα στις 5 Ιανουαρίου για να παύσουν τη διαμάχη με το Κατάρ.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, παρακολούθησε επίσης τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου των έξι χωρών, το οποίο περιλαμβάνει τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν και το Κατάρ.
Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα παύει να έχει τη διπλωματική εκπροσώπηση της Αιγύπτου στο Κατάρ.























































