Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταρρέει ο Ερντογάν λόγω πανδημίας – Tι δείχνει δημοσκόπηση

Καταρρέει ο Ερντογάν λόγω πανδημίας – Tι δείχνει δημοσκόπηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H συνεχιζόμενη δοκιμασία της τουρκικής κοινωνίας από την πανδημία του κορωνοϊού αφήνει πλέον έντονα πολιτικά αποτυπώματα.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση Ερντογάν ελέγχει το μεγαλύτερο ποσοστό των ΜΜΕ, άρα και τη ροή των πληροφοριών, οι Τούρκοι πολίτες δηλώνουν ότι την εμπιστεύονται ολοένα και λιγότερο σε ότι αφορά τα ζητήματα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα μόλις το 40% του τουρκικού λαού δείχνει πλέον εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση στα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αντίστοιχο ποσοστό τον προηγούμενο Μάρτιο, μήνα κατά τον οποίο η Τουρκία κατέγραψε τα πρώτα κρούσματα στο έδαφός της, κυμαινόταν στο εντυπωσιακό 73%!

Οι Τούρκοι όμως εκτός από οργισμένοι (με την κυβέρνησή τους) είναι και απογοητευμένοι.

Μόλις το 24% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα θα επιστρέψει στην κανονικότητα μέσα στο έτος που διανύουμε.

Για την ιστορία, την Κυριακή η Τουρκία κατέγραψε 112 νεκρούς και 6.670 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιμάμογλου από τη φυλακή: «Εκλογές τώρα – Ο Ερντογάν φοβάται την ήττα»

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr