ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν δεν θα προσκαλέσει τη Ρωσία να ενταχθεί στην G7, διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, ένα γεγονός που σημαίνει ότι η Ουάσιγκτον υπαναχωρεί από την επιθυμία του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να προωθήσει τη συμμετοχή της Μόσχας στην Ομάδα των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών του κόσμου.
Η οποιαδήποτε πρόσκληση προς τη Ρωσία θα γίνει σε συνεργασία με τα άλλα μέλη της Ομάδας, είπε η Ψάκη μιλώντας στους δημοσιογράφους πάνω στο προεδρικό αεροσκάφος.
Τον περασμένο Ιούνιο ο Τραμπ αποκάλεσε την G7 «πολύ ξεπερασμένη ομάδα χωρών», λέγοντας ότι θέλει να ενταχθούν επίσης η Ρωσία, η Αυστραλία, η Νότια Κορέα και η Ινδία.
«Δεν νομίζω ότι απευθύνουμε νέες προσκλήσεις στη Ρωσία ή επαναλαμβάνουμε κάποια πρόσκληση.
»Προφανώς, η οποιαδήποτε πρόσκληση θα γίνει σε συνεργασία με τους εταίρους μας στη G7», πρόσθεσε η Ψάκη.























































