Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιταλία: 251 νέοι θάνατοι και 14.931 νέα κρούσματα το Σάββατο

Ιταλία: 251 νέοι θάνατοι και 14.931 νέα κρούσματα το Σάββατο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Στην Ιταλία καταγράφηκαν το Σάββατο 14.931 νέα περιστατικά κορωνοϊού και 251 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 306.70 διαγνωστικά τεστ, το 4,8% των οποίων ήταν θετικό στην Covid-19.

Χθες τα κρούσματα ήταν 15.479, με 353 νεκρούς. Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 4 περισσότεροι ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 106 λιγότεροι.

Τα περισσότερα κρούσματα σήμερα καταγράφονται στην περιφέρεια της Λομβαρδίας (3.019), ενώ ακολουθούν η Εμίλια Ρομάνια (1.724) με κύρια πόλη την Μπολόνια και η Καμπανία (1.677) με πρωτεύουσα την Νάπολη.

Νέα προβλήματα καταγράφονται με την παράδοση εμβολίων. Χθες η φαρμακευτική εταιρία AstraZeneca παρέδωσε στις ιταλικές αρχές 15% λιγότερα εμβόλια από όσα είχαν συμφωνηθεί.

Το νέο αυτό απρόοπτο δημιουργεί καθυστέρηση στην διαδικασία εμβολιασμού στρατιωτικών, αστυνομικών και καθηγητών, η οποία είχε μόλις ξεκινήσει.

«Η ξαφνική αυτή μείωση στις προμήθειες από την AstraZeneca είναι σοβαρότατη. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά με την αβεβαιότητα αυτή, όλα γίνονται δυσκολότερα», δήλωσε ο Νικόλα Τζινγκαρέτι, περιφερειάρχης του Λατίου (της περιοχής με πρωτεύουσα την Ρώμη) και επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρομπέρτο Καβάλι: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 83 ετών

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr