ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεδιάσκεψη με τον Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα εντάσεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Άγκυρα, ο Ερντογάν ανέφερε πως Γαλλία και Τουρκία έχουν «σοβαρές προοπτικές συνεργασίας», ενώ οι δυο χώρες μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στους τομείς ασφάλειας και ειρήνης από την Ευρώπη μέχρι τον Καύκασο, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
«Σαν δυο ισχυροί σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, μπορούμε να συνεισφέρουμε σημαντικά στην ασφάλεια, τη σταθερότητα αι την ειρήνη σε μια ευρεία γεωγραφική περιφέρεια, από την Ευρώπη ως τον Καύκασο, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
»Μπορούμε να κάνουμε συλλογικά βήματα και να δράσουμε με αλληλεγγύη» είπε ο Ερντογάν.
Ακόμη, ο Ερντογάν είπε στον Μακρόν πως οι δυο χώρες μπορούν να αναλάβουν κοινές δράσεις κατά της τρομοκρατίας.
Επιπλέον, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Μακρόν για τους νεκρούς που έχει καταγράψει η Γαλλία λόγω κορωνοϊού.























































