ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Politico: Ιταλία και Βέλγιο μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΕ για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
Μυστικές συναντήσεις μεταξύ FBI και Ουκρανού διαπραγματευτή ανησυχούν την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 22.409 νέα περιστατικά κορωνοϊού και 332 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 361.040 διαγνωστικά τεστ, το 6,2% από τα οποία ήταν θετικό στην Covid-19.
Την Τρίτη τα κρούσματα ήταν 19. 749, με 376 νεκρούς.
Σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο, στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας εισήχθησαν 71 περισσότεροι ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 489 περισσότεροι.
Σε ό,τι αφορά τις περιοχές της χώρας με τα περισσότερα κρούσματα, στην πρώτη θέση σήμερα βρίσκεται η Λομβαρδία (4.422) και ακολουθούν η Καμπανία (3.034) με κύρια πόλη την Νάπολη και η Εμίλια Ρομάνια (2.155) με πρωτεύουσα την Μπολόνια.
Αυτή την ώρα, τέλος, η ιταλική κυβέρνηση συνεδριάζει για να εκτιμήσει το σύνολο των συνεπειών της πανδημίας και να αποφασίσει αν πρέπει να ληφθούν περαιτέρω μέτρα και περιορισμοί, με στόχο τον περιορισμό των μολύνσεων.






















































