Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφόδους σε τζαμιά και σπίτια έκανε η γερμανική αστυνομία

Εφόδους σε τζαμιά και σπίτια έκανε η γερμανική αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κανονικό κυνήγι τζιχαντιστών στο έδαφός της έχει εξαπολύσει η Γερμανία, μια χώρα με κοντά 5.000.000 μουσουλμάνους. Οι έφοδοι σε τζαμιά και σπίτια σαφώς και συνδέονται με την ευθεία εντολή που δόθηκε από το Ισλαμικό Κράτος στους τζιχαντιστές που βρίσκονται στην Ευρώπη, να αρχίσουν να σκοτώνουν αδιακρίτως Ευρωπαίους πολίτες.

Η γερμανική αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας προχώρησαν την Τρίτη σε εφόδους σε ένα τέμενος, σε ένα ισλαμικό κέντρο καθώς και σε διαμερίσματα σαλταρισμένων ισλαμιστών σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας για να εντοπίσουν υπόπτους για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος ή με την Αλ Κάιντα.

Στις εφόδους κατασχέθηκαν υπολογιστές, σκληροί δίσκοι και άλλα δεδομένα. Οι έφοδοι και οι επιδρομές έγιναν σε χώρους που ανήκουν σε φανατικούς σουνίτες Σαλαφιστές, ηλικίας από 23 έως 36 ετών και σύμφωνα με τις γερμανικές Αρχές σχεδίαζαν να διαπράξουν επίθεση. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν συνελήφθη.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι οι ύποπτοι σαλαφιστές συγκέντρωναν χρήματα για να στείλουν ένα ασθενοφόρο από τη Γερμανία στη Συρία. Μόλις το όχημα έφτανε στη χώρα της Μέσης Ανατολής, θα μετατρεπόταν για στρατιωτική χρήση με την εγκατάσταση ενός βαρέος πολυβόλου σε αυτό. Οι ύποπτοι συνέβαλαν επίσης στην αποστολή οχημάτων στη Συρία για το Ισλαμικό Κράτος.

Οι έφοδοι ξεκίνησαν μερικές ώρες αφού οι ΗΠΑ και αραβικές χώρες εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον των θέσεων που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και της Αλ Νούσρα, του παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Να υπογραμμίσουμε ότι τουλάχιστον 400 Γερμανοί υπήκοοι έχουν πάει στη Συρία για να πολεμήσουν με το Ισλαμικό Κράτος. Από αυτούς, 30 που έχουν επιστρέψει στη Γερμανία αναμένεται να προσαχθούν στη δικαιοσύνη.

Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου αλλά και ντοκουμέντο από διαδήλωση στο παρελθόν μουσουλμάνων στη Γερμανία, με σημαίες του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr