ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Instagram, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Νέα Υόρκη,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που “ανέβηκε” στο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Instagram, από την άφιξη του Μπάρακ Ομπάμα στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού ελικοπτέρου Air Force One, κρατώντας μία λευκή κούπα με καφέ στο δεξί του χέρι.
Φτάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι, χαιρετάει έναν πεζοναύτη, ο οποίος στέκεται από τα δεξιά του,
Ο στρατιωτικός χαιρετισμός αποτελεί παράδοση για τους προέδρους όταν συναντούν τους πεζοναύτες που στέκονται στο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας του ελικοπτέρου.
Μόνο που ο Μπάρακ Ομπάμα χαιρέτισε σηκώνοντας το χέρι με το οποίο κρατάει την κούπα.
“Ο χαιρετισμός του προέδρου Ομπάμα ήταν υπερβολικά ασεβής προς τους πεζοναύτες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”, έγραψε στο Twitter ο Κρίστοφερ ΜακΝίλ.
“Ασέβεια στον απόλυτο βαθμό”, σχολίασε ο Ρικ Πόλι.
Δείτε το βίντεο εδώ.
Και άλλοι πρόεδροι στο παρελθόν έχουν φωτογραφηθεί κάνοντας περίεργους χαιρετισμούς. Όπως θυμίζει το CNN, το 2011, Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος προσπάθησε να χαιρετίσει στρατιωτικά ενώ κρατούσε τον σκύλο του.























































