Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν «κόβει» τον τουρισμό από τον Ερντογάν για να του δώσει ένα μάθημα

Ο Πούτιν «κόβει» τον τουρισμό από τον Ερντογάν για να του δώσει ένα μάθημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H συνάντηση Ερντογάν με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι και οι υποσχέσεις που μοίρασε ο «Σουλτάνος» στο Κίεβο περί επιστροφής της Κριμαίας και προμήθειας με επιπλέον βομβαρδιστικά drone, θα στοιχίσουν στην ήδη βυθισμένη τουρκική οικονομία πολλά εκατομμύρια Ευρώ.

Η απαγόρευση που επιβάλει η Μόσχα για τις πτήσεις από και προς την Τουρκία από την Πέμπτη έως και την 1η Ιούνιου, είναι το πρώτο καμπανάκι του Πούτιν προς τον Ερντογάν, καθώς αν ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει να παίζει το παιγνίδι της Ουκρανίας τότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας.

Ο Γραμματέας Τύπου του Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας για το αν η απαγόρευση πτήσεων προς την Τουρκία σχετίζεται με την συνάντηση Ερντογάν-Ζελένσκι, το αρνήθηκε και το απέδωσε στην κακή εικόνα της πανδημίας στην Τουρκία. Κάτι φυσικά που ουδείς πιστεύει.

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μεθαύριο στη Μόσχα, η απαγόρευση προς τους Ρώσους να επισκέπτονται την Τουρκία, αποτελεί μάννα εξ ουρανού για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς ένα κομμάτι περίπου 5 εκατομμυρίων Ρώσων τουριστών που επισκέπτονται ετησίως την Τουρκία μένει ορφανό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr