ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Αρμενίων, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζο Μπάιντεν, Τουρκία,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αλήθειες ενάντια στο ψέμα της λεγόμενης αρμενικής γενοκτονίας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ ότι ενδέχεται ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων.
Σε δήλωσή του έπειτα από την σύσκεψη στο προεδρικό, ο διευθυντής επικοινωνίας του προεδρικού γραφείου Φαχρετίν Αλτούν είπε ότι «ο αξιότιμος Πρόεδρός μας (Ταγίπ Ερντογάν) δήλωσε ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αλήθειες ενάντια στο ψέμα της λεγόμενης αρμενικής γενοκτονίας και ενάντια σε εκείνους που με πολιτικές σκοπιμότητες βρίσκονται πίσω από αυτές τις συκοφαντίες».
Και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έστειλε μήνυμα στον Αμερικανό Πρόεδρο για την Αρμενική Γενοκτονία αναφέροντας ότι «το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα είναι ενάντια στο συναγωνισμό του πόνου και της πολιτικής εργαλειοποίησής του.
Ως πολιτικοί, προτεραιότητά μας είναι να παίρνουμε διδάγματα από τις πληγές του παρελθόντος και να διασφαλίζουμε ότι δεν θα συμβούν ξανά».























































