ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντρη Αναστασιάδη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κύπρος, Μπάρακ Ομπάμα, Νίκος Αναστασιάδης,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαμός γίνεται στα social media στην Κύπρο με αφορμή το ρούχο που επέλεξε να βάλει η πρώτη κυρία της Κύπρου, Άντρη Αναστασιάδη, σε εκδήλωση που παραβρέθηκε με το Αμερικανό Πρόεδρο και την γυναίκα του, στο πλαίσιο της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Την φωτογραφία την ανέβασε ο Πρόεδρος της Κύπρου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook όπου και ήρθαν τα πρώτα αρνητικά σχόλια.
στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η εμφάνιση της συζύγου του Κύπριου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Διαβάστε μερικά μόνο από τα σχόλια:
Όλα τα λεφτά η …see through μπλούζα!
Καλά η δική μας κυρία προέδρου εφόρεσε διάφανα να πάει στον Ομπάμα; Ένα ωραίο ταγιέρ θα ήταν πιο εκλεπτυσμένο και σοβαρό.
Σαν να είναι λίγο σέξι, η πρώτη Κυρίας μας;























































