ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζει την ασφυκτική πίεση προς την κυβέρνηση Ερντογάν η αντιπολίτευση με αιχμή την οικονομική πολιτική.
Αυτή τη φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου (CHP) σημείωσε πως εάν τυχόν η Τουρκία έμπαινε σήμερα σε πόλεμο, δεν υπάρχει ούτε ένα δολάριο η σεντ στα ταμεία της.
Ο ίδιος έκανε επίσης λόγο για ελλειμματικό ταμείο στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας, κατά 46 δισεκατομμύρια δολάρια.
Να τονίσουμε πως όταν ο Κιλιτσντάρογλου αναφέρεται σε πόλεμο εννοεί με την Ελλάδα. Δεν πρόκειται για μία γενική και αόριστη αναφορά.
Ας έχουμε υπόψη μας ότι οι παρανοϊκοί και εξωφρενικοί ισχυρισμοί ότι η Ελλάδα παράνομα κατέλαβε στρατιωτικά τουρκικά νησιά στο Αιγαίο είναι του Κιλιτσντάρογλου, όχι του Ερντογάν.
Ο κ. Κιλιτσντάρογλου είναι περισσότερο ημι-παράφρονας από τον νεο-οθωμανό σουλτάνο.






















































