ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζει την ασφυκτική πίεση προς την κυβέρνηση Ερντογάν η αντιπολίτευση με αιχμή την οικονομική πολιτική.
Αυτή τη φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου (CHP) σημείωσε πως εάν τυχόν η Τουρκία έμπαινε σήμερα σε πόλεμο, δεν υπάρχει ούτε ένα δολάριο η σεντ στα ταμεία της.
Ο ίδιος έκανε επίσης λόγο για ελλειμματικό ταμείο στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας, κατά 46 δισεκατομμύρια δολάρια.
Να τονίσουμε πως όταν ο Κιλιτσντάρογλου αναφέρεται σε πόλεμο εννοεί με την Ελλάδα. Δεν πρόκειται για μία γενική και αόριστη αναφορά.
Ας έχουμε υπόψη μας ότι οι παρανοϊκοί και εξωφρενικοί ισχυρισμοί ότι η Ελλάδα παράνομα κατέλαβε στρατιωτικά τουρκικά νησιά στο Αιγαίο είναι του Κιλιτσντάρογλου, όχι του Ερντογάν.
Ο κ. Κιλιτσντάρογλου είναι περισσότερο ημι-παράφρονας από τον νεο-οθωμανό σουλτάνο.























































