ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη σύλληψη του μπασκετμπολίστα Ενές Καντέρ ζήτησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, όπως γνωστοποίησε ο παίκτης του NBA. Ο Ερντογάν επικαλείται την προσβολή της προσωπικότητάς του με αφορμή όσα έχει πει ο Καντέρ για τον Τουρκο πρόεδρο.
Μιλώντας στο OPEN o μπασκετμπολίστας είπε ότι «ο δικτάτορας Ερντογάν στην πραγματικότητα δεν πιστεύει ούτε καταλαβαίνει την έννοια της ελευθερίας λόγου.
»Με απειλεί με σύλληψη και λαμβάνει νομικά μέτρα εναντίον μου, επειδή λέει ότι τον προσβάλλω.
»Κι όλα αυτά σε έναν παίκτη του NBA, όπως εγώ. Φανταστείτε τι κάνει σε αθώους πολίτες που δεν έχουν τα ίδια προνόμια ή τη δύναμη που έχω εγώ».
Πρόκειται για τεράστια κατάχρηση εξουσίας και απόλυτη περιφρόνηση της ελευθερίας, συνεχίζει ο Καντέρ.
«Όσο θα συνεχίζει να καταπιέζει τους συμπατριώτες μου και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα συνεχίζω να τον αντιμάχομαι και να φωνάζω εναντίον του.
»Αυτό μου δίνει όλο και περισσότερους λόγους για να βγαίνω μπροστά« καταλήγει ο παίκτης του NBA.























































