ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στόχος ενόπλων “αγανακτισμένων” παραστρατιωτικών διαδηλωτών στο Κίεβο της Ουκρανίας έγινε το τηλεοπτικό συνεργείο του “Russia Today”.
Όπως καταγγέλλουν οι δημοσιογράφοι, ένοπλοι “φιλοευρωπαϊστές”, άρχισαν να τους πυροβολούν την ώρα που έκαναν ρεπορτάζ.
«Μόλις δεχτήκαμε σφαίρες. Έσπασε ένα παράθυρο. Οι σφαίρες έπεσαν λίγα εκατοστά μακριά από εμάς όταν ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του δωματίου μας όπου από εκεί κάναμε ζωντανά το ρεπορτάζ μας», υποστηρίζει ο απεσταλμένος της Russia Today, Αλεξέι Γιαροσέβσκι, επισημαίνοντας ότι, σε κτίρια γύρω από την πλατεία της Ανεξαρτησίας έχουν ακροβολιστεί ελεύθεροι σκοπευτές.
Άλλοι δημοσιογράφοι από το τηλεοπτικό δίκτυο «Russia Today» αναφέρουν ότι το ξενοδοχείο «Hotel Ukraine» στην καρδιά της Μαιντάν, καταλήφθηκε από ένοπλους διαδηλωτές και οι ίδιοι είναι παγιδευμένοι εντός του κτιρίου.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο ο συνάδελφος δείχνει τις τρύπες από τις σφαίρες πάνω στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του:
http://youtu.be/wzq1xUGnzIs























































