Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμφίπολη: Τα Σκόπια λένε ο αρχαίος πολιτισμός είναι και δικός τους!

Αμφίπολη: Τα Σκόπια λένε ο αρχαίος πολιτισμός είναι και δικός τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αφού ανέβηκε στον Όλυμπο και ύψωσε τη σημαία που χρησιμοποιούσαν παλιά τα Σκόπια, με τον Ήλιο της Βεργίνας, την οποία τους ανάγκασε ο Ανδρέας Παπανδρέου να αλλάξουν με την τωρινή τους σημαία, ο Σκοπιανός αντιπρόεδρος της Βουλής του αλβανοβουλγαρικού κρατιδίου χτύπησε ξανά, δηλώνοντας ότι η κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας, δηλαδή και η Αμφίπολη, ανήκει σε όλους!

Και φυσικά έχει αποθρασυνθεί ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, αφού το υπουργείο Εξωτερικών δεν επέβαλλε καμιά κύρωση στο κρατίδιό του για την πρωτοφανή προσβολή. Κι αφού ο Σκοπιανός μπορεί να ανεβαίνει στον Όλυμπο, το Ιερό Βουνό των Ελλήνων, και να μας εξευτελίζει ανενόχλητος, τώρα έχει αξιώσεις και στην Αμφίπολη και γενικότερα στον ελληνικό πολιτισμό, που τον θεωρεί και δικό του, λες και οι Βούλγαροι πρόγονοί του είχαν κάποια συμμετοχή…

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων, μιλώντας σε εφημερίδα για τις φωτογραφίες έκανε λόγο για υπερβολικές αντιδράσεις από πλευράς της Ελλάδας, υποστηρίζοντας πως «Όσον αφορά στην Ενδιάμεση Συμφωνία, τη γνωρίζω πολύ καλά. Δεν υπάρχει το άρθρο 11 το οποίο ορίζει με σαφήνεια την υποχρέωση της Ελλάδας να μην εμποδίσει την ένταξη της Δημοκρατίας της “Μακεδονίας” σε διεθνείς οργανισμούς, όπως πράττει τα τελευταία χρόνια. Σας υπενθυμίζω ότι υπάρχει μία καταδικαστική απόφαση στη Χάγη για το θέμα αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας ανήκει σε όλους μας εξίσου» δήλωσε προκλητικά στην εφημερίδα ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή του να φωτογραφηθεί με αυτό τον τρόπο στον Όλυμπο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Καστοριά: Σε δολιοφθορά αποδίδουν την έκρηξη στο ξενοδοχείο Τσάμης, οι ιδιοκτήτες του

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε στο Θερμαϊκό

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος φοιτητής από την Κύπρο, μέσα στο διαμέρισμα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr