Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aστυνομικός για την ασφάλεια των ηγετών στη G7 κόλλησε κορωνοϊό

Aστυνομικός για την ασφάλεια των ηγετών στη G7 κόλλησε κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δώδεκα αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια των συμμετεχόντων στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στην Κορνουάλη, τέθηκαν σε καραντίνα, καθώς ένας από τους συνάδελφούς τους παρουσίασε θετικό τεστ κορωνοϊού.

Το συγκεκριμένο γκρουπ αστυνομικών είχε εγκατασταθεί σε ένα φέρι μποτ, στο Φαλμάουθ της Κορνουάλης, ωστόσο μετά τη γνωστοποίηση του θετικού Covid τεστ το πρωί της Παρασκευής, μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο απομόνωσης.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε σχετικά:

«Στο πλαίσιο του καθεστώτος ελέγχου των αστυνομικών, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουνίου ένας αξιωματικός που επί του παρόντος υποστηρίζει την αστυνόμευση της G7, παρουσίασε θετικό τεστ για την COVID-19.

»Ο αξιωματικός, καθώς και εκείνοι που έχουν έρθει σε στενή επαφή μαζί του, αυτοαπομονώνονται σε άλλη καθορισμένη τοποθεσία».

Σημειώνεται πως περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί συνεισφέρουν για την ασφάλεια της Συνόδου Κορυφής των παγκόσμιων ηγετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

AlcoSelfTest®: Στη Θεσσαλονίκη δράση του πρώτου self-test ανίχνευσης αλκοόλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr