ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των Φιλιππινών, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, απείλησε με φυλάκιση τους πολίτες που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, καθώς η χώρα «μάχεται» να περιορίσει την επέλαση της πανδημίας, καταγράφοντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια μολύνσεις και περισσότερους από 23.000 θανάτους.
«Εσείς επιλέγετε… εμβολιάζεστε ή θα σας βάλω φυλακή», δήλωσε ο Ντουτέρτε σε τηλεοπτικό μήνυμα τη Δευτέρα, μετά από τις αναφορές για χαμηλή προσέλευση σε αρκετά εμβολιαστικά κέντρα στην πρωτεύουσα Μανίλα.
Οι «απειλές» του Ντουτέρτε έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις αξιωματούχων Υγείας, οι οποίοι έχουν πει ότι ενώ οι πολίτες καλούνται να λάβουν το εμβόλιο κατά της Covid, αυτό παραμένει εθελοντικό.
«Μην με παρεξηγείτε, υπάρχει μια κρίση σε αυτήν τη χώρα.
»Απλώς εκνευρίζομαι με τους Φιλιππινέζους που δεν τηρούν τις οδηγίες της κυβέρνησης» πρόσθεσε ο Ντουτέρτε.
Μέχρι τις 20 Ιουνίου, οι υγειονομικές αρχές των Φιλιππίνων είχαν εμβολιάσει πλήρως 2,1 εκατομμύρια άτομα, σημειώνοντας αργή πρόοδο προς τον στόχο της κυβέρνησης να εμβολιάσει έως και 70 εκατομμύρια άτομα φέτος, σε μια χώρα 110 εκατομμυρίων.






















































