ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι αρχές της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας αποφάσισαν να παρατείνουν για ακόμη μια εβδομάδα το lockdown, τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται εδώ και δύο εβδομάδες στο Σίδνεϊ, την πολιτειακή πρωτεύουσα, προκειμένου να ανασχεθεί η εξάπλωση του νέου ξεσπάσματος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, που αποδίδεται στο πιο μολυσματικό παραλλαγμένο στέλεχος «Δέλτα».
Τα μέτρα, που αναμενόταν να αρθούν την Παρασκευή, πλέον θα ισχύουν ως τη 16η Ιουλίου, διευκρίνισε η πολιτειακή πρωθυπουργός, η Γκλάντις Μπερετζίκλιαν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Σίδνεϊ.
Τις προηγούμενες 24 ώρες διαγνώστηκαν 27 κρούσματα του SARS-CoV-2 στη Νέα Νότια Ουαλία, από 18 την προηγουμένη.
Στο τρέχον ξέσπασμα, ο αριθμός των μολύνσεων έχει ξεπεράσει τις 350 στην πολυπληθέστερη αυστραλιανή πολιτεία.
Η επιβολή lockdown, η τήρηση των κανόνων της λεγόμενης κοινωνικής απόστασης και η διεξοδική ιχνηλάτηση των επαφών των ανθρώπων που μολύνθηκαν θεωρείται πως επέτρεψαν στην Αυστραλία να ελέγξει – συγκριτικά – την πανδημία και να διατηρήσει σε χαμηλό επίπεδο τον απολογισμό των θυμάτων.
Η χώρα των 25 εκατομμυρίων κατοίκων έχει καταγράψει ως αυτό το στάδιο σχεδόν 31.000 μολύνσεις και 910 θανάτους εξαιτίας της COVID-19.























































