ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωδικός Galileo: Το Χάρβαρντ ξεκινά έρευνα για UFO και εξωγήινη τεχνολογία

Κωδικός Galileo: Το Χάρβαρντ ξεκινά έρευνα για UFO και εξωγήινη τεχνολογία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναζήτηση για την ύπαρξη, ή μη τελικά, όχι μόνο UFO αλλά και εξωγήινης διαστημικής τεχνολογίας ξεκινούν ερευνητές του Χάρβαρντ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν σχετικά στοιχεία και αποδείξεις.

Στην έρευνα με το όνομα Galileo, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, θα αναζητούν και διερευνηθούν στοιχεία που θα μπορούσαν να καταδείξουν ανενεργούς ή και ενεργούς «εξωγήινους τεχνολογικούς πολιτισμούς».

Στο έργο θα αναλυθούν δεδομένα από αστρονομικές έρευνες και παρατηρήσεις τηλεσκοπίων, ενώ θα ερευνηθούν και νέοι αλγόριθμοι με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI), ώστε να εντοπιστούν πιθανοί «διαστρικοί ταξιδιώτες», δορυφόροι εξωγήινων αλλά και μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (UFOs), σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σχετικά.

Το πρόγραμμα Galileo παίρνει το όνομά του από τον πρωτοπόρο Ιταλό αστρονόμο.

Ο ίδιος χρησιμοποίησε τηλεσκόπια για την παρατήρηση ουράνιων αντικειμένων, που οδήγησαν σε εκπληκτικές ανακαλύψεις.

Με την έρευνα για επιχειρηθεί από τους ειδικούς να επιλυθεί οριστικά το ερώτημα αναφορικά με το αν υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ θα εμποδίσει την Τεχνητή Νοημοσύνη – Θα συστήσει «Δύναμη Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε το ΣΚ του και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο εν μέσω κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr