ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που θα επιβλέψει το τέλος του πολέμου
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ιρλανδοί άρχισαν να δηλώνουν παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών για να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 μετά από ισχυρή ανταπόκριση στο κάλεσμα για εμβολιασμό κατά της νόσου από μεγαλύτερα παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες.
Η πύλη της Υπηρεσίας Υγείας της χώρας (HSE) άνοιξε για τη νεότερη ομάδα την Πέμπτη.
Για την εγγραφή απαιτείται η συγκατάθεση ενός γονέα ή κηδεμόνα.
Ο εμβολιασμός θα γίνει με εμβόλιο Pfizer ή Moderna και θα πραγματοποιηθεί σε κέντρα εμβολιασμού HSE, φαρμακεία και ιατρεία.
Πάνω από το 78% των ενηλίκων, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 60% του πληθυσμού, είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού.
Σχεδόν τα τρία τέταρτα των ατόμων ηλικίας 18 έως 29 ετών έχουν λάβει την πρώτη δόση.
Η Κρισίν Λόσερ, καθηγήτρια ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου, δήλωσε στο RTE ότι τα πραγματικά δεδομένα πρέπει να καθησυχάσουν τους γονείς για τον εμβολιασμό των παιδιών.
Οι ΗΠΑ είχαν αναφέρει μια πολύ σπάνια παρενέργεια μυοκαρδίτιδας ή φλεγμονής της καρδιάς, είπε.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου μας λένε ότι είναι μια πιθανότητα και μας λένε πώς να το διαχειριστούμε και να εντοπίσουμε τα σημάδια.»
Το Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα αποφάσισε να επεκτείνει το εμβόλιο σε νεαρά άτομα ηλικίας 16 και 17 ετών.























































