ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αίγυπτος, Ανσάρ Μπαΐτ Αλ Μαγκντίς, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Χερσόνησος του Σινά,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 13 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με δυνάμεις του στρατού στη Χερσόνησο του Σινά, στο ανατολικό τμήμα της Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των ένοπλων δυνάμεων.
Επί χρόνια, οι αιγυπτιακές δυνάμεις προσπαθούν να ξεριζώσουν εξτρεμιστικές ισλαμιστικές οργανώσεις που δρουν στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου του Σινά, ιδίως τον αιγυπτιακό βραχίονα του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).
«Στο πλαίσιο των προσπαθειών των ένοπλων δυνάμεων στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας στο βόρειο και στο κεντρικό Σινά, 13 στοιχεία των τακφίρι (σ.σ. σουνιτών εξτρεμιστών) εξαλείφθηκαν», κατά δελτίο Τύπου του εκπροσώπου του αιγυπτιακού στρατού.
Εννέα Αιγύπτιοι στρατιωτικοί «σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν», σύμφωνα με δελτίο Τύπου του εκπροσώπου του γενικού επιτελείου.
Ωστόσο, δεν γίνεται σαφές ούτε το πότε ούτε το πού ακριβώς διεξήχθησαν οι επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων εξοντώθηκαν οι 13 τρομοκράτες.























































