Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σουηδία αναγώρισε την Παλαιστίνη – Αντιδρούν οι ΗΠΑ

Η Σουηδία αναγώρισε την Παλαιστίνη – Αντιδρούν οι ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένταση έχει δημιουργήσει σε διπλωματικό επίπεδο η απόφαση της Σουηδίας να προχωρήσει στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από τον σοσιαλδημοκράτη πρωθυπουργό της Σουηδίας, Στέφαν Λεβέν, οι ΗΠΑ προειδοποίησαν ότι «οποιαδήποτε διεθνής αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους θα ήταν πρόωρη” γιατί όπως επεσήμανε και οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την δημιουργία ενός Παλαιστινιακού κράτους αλλά μέσα από την διαδικασία διαλόγου με το Ισραήλ.

Η Παλαιστινιακή Αρχή χαιρέτισε σήμερα την απόφαση της Σουηδίας να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης, αφού γίνεται η πρώτη χώρα της Ευρώπης που προχωρά σε τέτοια κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και ακραία η υπόθεση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr