ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ομάδα αγνώστων ενόπλων ανδρών επιχείρησε να δολοφονήσει το βράδυ της Παρασκευής έναν Ιρακινό πολιτευτή, υποψήφιο για το ιρακινό κοινοβούλιο στη Βαγδάτη.
Ο Σαντίρ Χαφάτζι (Sadir Khafaji), υποψήφιος του κινήματος Wafa, έφευγε από μια συνάντηση στην περιοχή Καράντα της Βαγδάτης όταν δέχτηκε πυρά στο όχημά του, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Επέζησε χωρίς τραυματισμούς, αλλά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του.
Οι δυνάμεις ασφαλείας έφτασαν σύντομα στο σημείο, αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν νωρίτερα από την περιοχή, μεταδίδουν ιρακινά ΜΜΕ.
Το περιστατικό συνέβη λιγότερο από 48 ώρες πριν από τις γενικές εκλογές στο Ιράκ, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 10 Οκτωβρίου, κατά τις οποίες περισσότεροι από 24 εκατομμύρια άνθρωποι δικαιούνται να ψηφίσουν για το επόμενο ιρακινό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο των 329 εδρών.
Την περασμένη Πέμπτη, έκρηξη βόμβας έπληξε προεκλογική συγκέντρωση στην επαρχία Σαλαχαντίν, σκοτώνοντας ένα παιδί και τραυματίζοντας πολλά άλλα.























































