ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις μήνες μετά το τελευταίο τηλεοπτικό διάγγελμα, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, απευθύνθηκε και πάλι στους συμπατριώτες του εστιάζοντας στο μέτωπο της πανδημίας του κορωνοϊού -εν μέσω έξαρσης στην Ευρώπη- καθώς και της οικονομίας.
Παρουσιάζοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση στο μέτωπο της πανδημίας, όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η Ευρώπη αποτελεί το επίκεντρο του πέμπτου κύματος πανδημίας, ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης για τους άνω των 65 ετών ώστε να παραμένει σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Ο Γάλλος πρόεδρος επεσήμανε ότι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και των νοσηλειών είναι ανησυχητική και κάλεσε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό.
«Εμβολιαστείτε. Εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.
»Εμβολιαστείτε για να ζήσετε φυσιολογικά».
Στο διάγγελμά του ζήτησε να επιταχυνθούν οι αναμνηστικές δόσεις εμβολίου για ηλικιωμένους και ευάλωτους πολίτες και είπε ότι η τρίτη δόση θα διατεθεί σε άτομα ηλικίας 50-64 ετών από τις αρχές Δεκεμβρίου.























































