Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Οι ΗΠΑ εκδικούνται τον Ερντογάν”

“Οι ΗΠΑ εκδικούνται τον Ερντογάν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μια τεράστια καταστροφή για την διεθνή εικόνα της Τουρκίας έχει οδηγήσει η αδράνεια της τουρκικής κυβέρνησης να αναλάβει δράση εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, που πολιορκούν την Κομπάνι σε απόσταση αναπνοής από τα τουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με site Mignantiou του Μιχάλη Ιγνατίου, όλα τα μέσα επικοινωνίας των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει πρωτοφανείς επιθέσεις κατά της τουρκικής αναλγησίας να σταματήσουν τους ισλαμιστές δολοφόνους.

Από τους NY Times και τις άλλες μεγάλες εφημερίδες έως τις μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές ειδήσεων, η καταδίκη της Τουρκίας λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας που αναμένεται να κορυφωθεί όσο συνεχίζεται το δράμα γύρω από την Κομπάνι.

Και όσο φυσικά η Τουρκία εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο σε ακροαματικότητα τηλεοπτικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα, αυτό του Bill O’Reilly στο Fox News, που παρακολουθούν καθημερινά πάνω από 3 εκατομμύρια τηλεθεατές, ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 6ης Σεπτεμβρίου, εκφράσεις αποδοκιμασίας κατά της Τουρκίας που ποτέ μα ποτέ δεν έχουν ακουστεί στις ΗΠΑ.

Όχι μόνο αποδόθηκαν αποκλειστικά στην Τουρκία όλες οι ευθύνες για τον εξοπλισμό των τζιχαντιστών αλλά κατηγορήθηκε με βαρύτατες εκφράσεις και συγκεκριμένα ότι ο στρατός της παρακολουθεί από απόσταση αναπνοής την πολιορκία της Κομπάνι και δεν επεμβαίνει εναντίον των ισλαμιστών.

Η καταστροφή της εικόνας της Τουρκίας συμπληρώθηκε στο CNN και στα λοιπά ΜΜΕ.

Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι Αμερικανοί βρήκαν έναν πρώτο τρόπο είτε να πιέσουν την τουρκική κυβέρνηση είτε να εκδικηθούν την σουλτανικη συμπεριφορά του Ερντογάν τον Σεπτέμβριο στη Ν. Υόρκη και γενικά την τουρκική αφερεγγυότητα.

Προφανώς βρισκόμαστε στο κατώφλι κοσμογονικών αλλαγών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής που θα ξετυλίγονται πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr