ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η CIA συγκρότησε μυστικά ειδική ομάδα για την άσκηση πιέσεων με στόχο την αλλαγή καθεστώτος στην Κούβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά της ολλανδικής Αστυνομίας στη διάρκεια βίαιης διαδήλωσης την Παρασκευή στο Ρότερνταμ κατά του μερικού lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για τον έλεγχο της πανδημίας.
Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν αυτοκίνητα και οι αστυνομικοί απάντησαν με πραγματικά πυρά και αντλίες νερού.
Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NOS τουλάχιστον ένα περιπολικό πυρπολήθηκε και άλλα υπέστησαν ζημιές.
Η Αστυνομία συνέλαβε 20 άτομα.
Η κυκλοφορία των τρένων από και προς το Ρότερνταμ διεκόπησαν μέχρι νεωτέρας λόγω των ταραχών, ανακοίνωσε η υπηρεσία των ολλανδικών σιδηροδρόμων.
Τη διαδήλωση είχαν οργανώσει πολλές οργανώσεις, στρεφόταν ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να εισαγάγει κανόνα 2G εν όψει της επιδείνωσης της κατάστασης του covid.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ολλανδική κυβέρνηση επέβαλε μερικό lockdown για τρεις εβδομάδες.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα σούπερ μάρκετ, πρέπει να κλείνουν το αργότερο έως τις 20.00, τα άλλα καταστήματα έως τις 18.00.
Οι πολίτες επιτρέπεται να συναντούν το πολύ άλλα τέσσερα άτομα στα διαμερίσματά τους, ενώ οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται από το σπίτι εάν είναι δυνατόν.























































