ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεράλ Ακσενέρ σε Ερντογάν: «Ήρθε η ώρα εσύ και οι φίλοι σου να φύγετε»

Μεράλ Ακσενέρ σε Ερντογάν: «Ήρθε η ώρα εσύ και οι φίλοι σου να φύγετε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρόεδρος του ακροδεξιού «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, επέκρινε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κατάρρευση της τουρκικής λίρας. Η Ακσενέρ μάλιστα, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της, ευχήθηκε στον Ερντογάν «επιτυχία στη ζωή του ως συνταξιούχος».

«Ο Ερντογάν βύθισε τη χώρα με το φυσικό του ταλέντο», είπε με σκωπτική διάθεση και πρόσθεσε:

«Το χρέος της Τουρκίας αυξήθηκε κατά 1 τρισεκατομμύριο 920 δισεκατομμύρια λίρες σε μόλις μία εβδομάδα».

Προέβλεψε το πολιτικό τέλος του Ερντογάν με την ακόλουθη φράση:

«Βλέπω ότι το έθνος μας έχει ήδη πάρει την απόφασή του, ο δρόμος έχει ανοίξει για τον κ. Ερντογάν και τους φίλους του, ήρθε η ώρα να ετοιμάσουν τις βαλίτσες, ήρθε η ώρα να φύγουν.

»Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι στον κ. Ερντογάν καλό ταξίδι και επιτυχία στη ζωή του ως συνταξιούχος».

«Ενώ το έθνος μας φτωχαίνει καθημερινά, το πανηγύρι της άγνοιας υπό την αιγίδα του κ. Ερντογάν συνεχίζεται ολοταχώς», είπε εμφατικά.

«Πήρες την εξουσία, έκανες κατάχρηση της εξουσίας σου.

»Θα πληρώσετε το τίμημα για αυτό στην πρώτη κάλπη, χωρίς αμφιβολία», διαβεβαίωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr