ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας - Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση προκαλεί στην Ιταλία η είδηση ότι 50χρονος άνδρας στην πόλη Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού έχοντας φορέσει… ψεύτικο χέρι σιλικόνης.
Είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη.
Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το.
Στόχος του πενηντάχρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το σκεύασμα κατά της COVID-19.
Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».
«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.
Ο πενηντάρης θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής Δικαιοσύνης.























































