ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λευκός Οίκος, Μπρετ ΜακΓκούργκ, Συρία,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι αμερικανικές δυνάμεις θα παραμείνουν στη βορειοανατολική Συρία. Καθώς το Ισλαμικό Κράτος εξακολουθεί να είναι σε θέση να ανασυνταχθεί και να εξαπολύσει νέες επιθέσεις, δήλωσε την Πέμπτη ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, Μπρετ ΜακΓκούρκ.
Οι ΗΠΑ δεσμεύονται να χειριστούν τις ανησυχίες για την ασφάλεια των χωρών της περιοχής και να στέκονται δίπλα στους συμμάχους για να υπερασπιστούν τα εδάφη τους, πρόσθεσε ο ΜακΓκούρκ σε ομιλία του κατά τη διάρκεια συνδιάσκεψης που διοργάνωσε το Ινστιτούτο των Αραβικών Κρατών του Κόλπου στην Ουάσιγκτον.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να συνεχίσουν την εκπαίδευση και την παροχή συμβουλών στις ιρακινές δυνάμεις, κατόπιν αιτήματος της ιρακινής κυβέρνησης, τονίζοντας τη δέσμευση της χώρας του για την ασφάλεια και τη σταθερότητα του Ιράκ.
«Ο μόνος τρόπος για το Ιράν να απαλλαγεί από τις κυρώσεις είναι να τηρήσει τους όρους της πυρηνικής συμφωνίας και να ανοίξει γραμμές επικοινωνίας με αραβικές χώρες, παρά την αδυναμία αυτών των επαφών να επιλύσουν γρήγορα τα εκκρεμή ζητήματα», σημείωσε ο διπλωμάτης.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τη Μέση Ανατολή.
Αντίθετα, στοχεύουν να αναδιατάξει τα χαρτιά και τους στόχους τους σε συνεργασία με τους συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με τον Μπρετ ΜακΓκούρκ.
«Ορισμένες προηγούμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ έθεσαν σημαντικούς στόχους που δεν επιτεύχθηκαν στη Μέση Ανατολή.
»Αυτή η διοίκηση, ωστόσο, έχει στόχο να θέσει ρεαλιστικούς, εφικτούς στόχους και σχέδια», ανέφερε.























































