ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο «ψέκας» Ερντογάν επαίρεται ότι «απέτρεψε κερδοσκοπικά οικονομικά παιχνίδια»

Ο «ψέκας» Ερντογάν επαίρεται ότι «απέτρεψε κερδοσκοπικά οικονομικά παιχνίδια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε την Τετάρτη ότι η Τουρκία «απέτρεψε τα κερδοσκοπικά οικονομικά παιχνίδια» ξένων και εγχώριων δυνάμεων, καθώς η λίρα ανέκαμψε σημαντικά από τα ιστορικά χαμηλά σε μια ασταθή εβδομάδα.

Μιλώντας σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, ο Ερντογάν δήλωσε ότι το σχέδιο που ανακοίνωσε τη Δευτέρα για την προστασία των καταθέσεων σε λίρα, πέτυχε τον στόχο του.

Ο πρόεδρος επίσης επαναδιατύπωσε ότι δεν θα αφήσει τους Τούρκους να συντριβούν από τα επιτόκια και τον πληθωρισμό, και η Τουρκία θα βγει νικήτρια από αυτή την οικονομική μάχη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr