Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανία: Ξεκινά τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών

Βρετανία: Ξεκινά τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Βρετανία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα αρχίσει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, παιδιών ηλικίας 5-11 ετών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, μετά την απόφαση της ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων της χώρας να εγκρίνει τη χρήση μικρότερης δόσης του εμβολίου της Pfizer-BioNTech για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Τα παιδιά θα λάβουν δύο δόσεις των 10 μικρογραμμαρίων του εμβολίου Pfizer-BioNTech, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο της δόσης των ενηλίκων, οι οποίες θα γίνονται με απόσταση οκτώ εβδομάδων μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης, ανακοίνωσε η Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI).

Η εν λόγω Επιτροπή ανακοίνωσε ότι μια απόφαση σχετικά με το αν θα πρέπει να εμβολιασθούν γενικά τα μικρότερα παιδιά, θα ληφθεί αφότου εξετασθούν πρόσθετα δεδομένα σε σχέση με την ταχέως εξαπλούμενη παραλλαγή Όμικρον και την επίδραση της ανοσοποίησης των μικρών παιδιών.

«Η πλειονότητα των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών διατρέχει πολύ χαμηλό κίνδυνο να νοσήσει σοβαρά εξαιτίας της COVID-19», δήλωσε ο πρόεδρος της JCVI για την ανοσοποίηση της COVID-19, Γουέι Σεν Λιμ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr