ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Ολλανδία, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»,


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η παραλλαγή Όμικρον είναι πλέον η κυρίαρχη στην Ολλανδία, ανακοίνωσαν οι Αρχές, οι οποίες προειδοποιούν για μια αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία.
Παρά τη μείωση που καταγράφηκε στον αριθμό των μολύνσεων, με 9.213 θετικά κρούσματα σήμερα, η μεγάλη μεταδοτικότητα της παραλλαγής Όμικρον «θα οδηγήσει σε νέες μολύνσεις τις επόμενες ημέρες», ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας.
«Αυτό θα οδηγήσει επίσης σε μια αύξηση του αριθμού των εισαγωγών στα νοσοκομεία», επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου.
Η Ολλανδία ανακοίνωσε, πριν από δέκα ημέρες, την εφαρμογή ενός λοκντάουν για την περίοδο των εορτών, προκειμένου να ανακόψει την εμφάνιση νέων κρουσμάτων της Όμικρον.
Τα μη αναγκαία καταστήματα, τα εστιατόρια, τα μπαρ, οι κινηματογράφοι και τα μουσεία έκλεισαν έως τη 14η Ιανουαρίου.
Αυτή η απόφαση φαίνεται πως έχει θετικό αντίκτυπο, σημείωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ολλανδίας, με μια μείωση των νοσηλειών από τους 256 ασθενείς την περασμένη εβδομάδα στους 191 αυτήν την εβδομάδα.
«Ο πραγματικός αντίκτυπος των μέτρων αναμένεται στις αρχές Ιανουαρίου», επισημαίνουν οι ολλανδικές Αρχές.























































