ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση της Γερμανίας δεν επιθυμεί να επιβάλει νέο απαγορευτικό, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των κρουσμάτων της covid-19 αυξάνεται ραγδαία λόγω του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του κορωνοϊού, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ.
«Θέλουμε να αποφύγουμε τα γενικευμένα κλεισίματα ολόκληρων περιοχών στο μέλλον», επεσήμανε ο Λίντνερ μιλώντας στις εφημερίδες Stuttgarder Nachrichten και Neue Berliner Redaktionsgesellschaft.
«Στόχος μας παραμένει να διατηρήσουμε την κοινωνική ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποφύγουμε τη ζημιά για την κοινωνία όσο το δυνατόν περισσότερο», εξήγησε.
Ο Λίντνερ έχει καλέσει η Γερμανία να είναι σε θέση να εμβολιάσει το σύνολο του πληθυσμού της μέσα σε ένα μήνα σε περίπτωση νέων κυμάτων της πανδημίας.
Η Γερμανία έχει σχετικά χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού σε σχέση με άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες: το 71,3% του πληθυσμού της είναι πλήρως ανοσοποιημένο κατά της covid-19 και το 39,3% έχει λάβει ενισχυτική δόση.
Το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ της Γερμανίας ανακοίνωσε 58.912 νέα κρούσματα covid-19 για το προηγούμενο 24ωρο, αύξηση κατά 47% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Το ίδιο διάστημα καταγράφηκαν 346 νέοι θάνατοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας σε 112.925.























































