ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάλλος ακροδεξιός βουλευτής πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού

Γάλλος ακροδεξιός βουλευτής πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Γάλλος βουλευτής Ζοζέ Εβράρ, του οποίου το ακροδεξιό κόμμα είχε επικρίνει το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της Covid-19 και είχε αντιταχθεί στα κυβερνητικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, πέθανε εξαιτίας επιπλοκών της νόσου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, σήμερα Παρασκευή.

Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν ο Εβράρ, 76 ετών, είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί ο ίδιος.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε εκφράσει την υποστήριξή του προς όσους διαδήλωναν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για την Covid-19.

«Στη σύζυγο, τα παιδιά και τους συγγενείς του, καθώς και στους συναδέλφους και τους συνεργάτες του, στέλνω τις εγκάρδιες σκέψεις μου», έγραψε ο πρόεδρος της γαλλικής εθνοσυνέλευσης Ρισάρ Φεράν στο Twitter.

Εκπροσωπώντας τον νομό Πα-ντε-Καλαί στη βόρεια Γαλλία, ο Εβράρ ήταν ένας από τους τρεις βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος «Debout la France».

Ο ιδρυτής του κόμματος, ο Νικολά Ντυπόν-Αινιάν, είναι μία από τις πλέον εξέχουσες μορφές του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη Γαλλία.

Τον Οκτώβριο ο Εβράρ είχε συνυπογράψει ένα κοινοβουλευτικό ψήφισμα που ζητούσε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των παρενεργειών από τα εμβόλια κατά της Covid-19.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Ο Allwyn Champ Απόστολος Χρήστου αποκαλύπτει πώς έζησε τη «χρυσή» επιτυχία στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού

Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr